D Soft introduceert DocFlows

Een revolutionaire toepassing van Kunstmatige Intelligentie, Machine Learning en “Human in the Loop” voor 100% herkenning op regelniveau

Introductie:

D Soft, een toonaangevend softwarebedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is op het gebied van digitalisering, heeft eind 2022 met groot succes DocFlows geïntroduceerd. DocFlows is een baanbrekende oplossing die gebruikmaakt van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en “human in the loop”. Met deze unieke combinatie bereikt DocFlows een ongeëvenaarde 100% herkenning op regelniveau. Het platform is ontworpen om documenten zoals DESADV, orders, inkoopfacturen, weegbonnen en prijscatalogussen te lezen en om te zetten in gestructureerde berichten. Deze berichten kunnen vervolgens in elk gewenst formaat worden doorgestuurd naar diverse ERP-systemen of andere ontvangers. Laten we de opmerkelijke kenmerken en voordelen van DocFlows nader bekijken.

Automatische verwerking met maximale nauwkeurigheid:

Dankzij geavanceerde AI- en machine learning-algoritmen, gecombineerd met een “human in the loop” benadering, biedt DocFlows een uniek niveau van nauwkeurigheid bij het herkennen en verwerken van documenten. Het systeem is in staat om op regelniveau belangrijke gegevens te extraheren, zoals artikelnummers, hoeveelheden, prijzen en andere relevante informatie. Door menselijke controle en validatie toe te voegen aan het proces, bereikt DocFlows een indrukwekkende 100% herkenning op regelniveau, waardoor fouten tot een absoluut minimum worden beperkt.

Naadloze integratie en flexibiliteit:

Een van de onderscheidende kenmerken van DocFlows is de mogelijkheid om naadloos te integreren met elk gewenst ERP-systeem of andere ontvangers. Ongeacht het formaat waarin de informatie wordt aangeleverd, kan DocFlows moeiteloos gestructureerde berichten genereren die voldoen aan de specifieke eisen van elk systeem. Dit biedt organisaties de flexibiliteit om efficiënt te communiceren met hun leveranciers, klanten en andere partners, ongeacht welk softwareplatform ze gebruiken.

Stabiel, gebruiksvriendelijk en snel:

Met meer dan 25 jaar ervaring in het digitaliseren van inkooporganisaties en middelgrote tot grote ondernemingen, heeft D Soft een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare softwareleverancier. DocFlows weerspiegelt deze expertise en biedt een stabiel, gebruiksvriendelijk en snel platform. Gebruikers kunnen rekenen op een intuïtieve interface en een vlotte workflow, wat resulteert in een efficiënt en probleemloos documentverwerkingsproces.

Toekomstige ontwikkelingen en verbeteringen:

D Soft blijft zich voortdurend inzetten om samen met haar klanten verder vorm te geven aan het digitaliseringsproces met de meest geavanceerde technieken die beschikbaar zijn en aantoonbaar bijdragen leveren aan gebruiksvriendelijkheid, procesoptimalisatie, effectiviteit en efficiency.