top of page
Office Hall

Go DIGITAL met onze innovatieve software!

OVER D SOFT

Digitaliseer met vertrouwen

Van verlate, incomplete rapportages naar de meest actuele, betrouwbare digitale informatie. dat is wat je wilt.

Bij D Soft helpen we bedrijven om hun papieren documenten om te zetten naar veilige digitale varianten. Onze inhouse software biedt oplossingen die bedrijven in staat stellen om hun documenten online veilig te beheren en te verwerken.

Wij staan voor efficiëntie en duurzaamheid door bedrijven te begeleiden naar digitaal werken, met minder papier en meer digitale tools.

>15M

Verwerkte documenten per jaar

>400M

Verwerkte orderregels per jaar

>25J

Ervaring

400+

Trouwe klanten

ONZE OPLOSSINGEN

Digitale informatie vlugger en eenvoudiger verwerken met de oplossingen van
D Soft

DocTrails

DocTrails levert dé oplossing voor het elektronisch uitwisselen van berichten in uw bedrijf, ongeacht de hoeveelheid documenten of facturen die u genereert. Ons universele berichtenplatform garandeert een moeiteloze en gecertificeerde uitwisseling van berichten tussen diverse ERP-systemen. 

DocFlows

DocFlows verwerkt alle gebruikelijke documenten op detailniveau en zet deze om in elektronische berichten die volledig automatisch kunnen worden verwerkt door uw ERP-applicatie. Naast de enorme besparingen is de nauwkeurigheid van verwerking zeer hoog en is de applicatie altijd beschikbaar en enorm schaalbaar.

DocConnect

Maakt het mogelijk om uit meerdere databronnen gegevens op te vragen of door te geven waarbij de connectie Opslag van informatie op online item-/artikelniveau in de database. DocConnect is het middelpunt in het applicatielandschap die applicaties met elkaar verbind waardoor handmatig werk of niet benutte functionaliteiten vermeden worden. Met DocConnect voorkomt u een spaghetti structuur aan lastig te onderhouden interfaces welke upgrades van systemen in de weg staan. 

DocZend

DocZend biedt klanten een veilige en transparante manier om hun documentworkflows te beheren, met functies zoals gegarandeerde documentintegriteit, online monitoring van documentstatus, integratie van procurementstappen en synergie met elektronische handtekeningfunctionaliteit. 

iSigner

iSigner is de nieuwste oplossing waarbij PDF-documenten via mobiele applicatie op een snelle en veilige manier kunnen worden ondertekend met garantie op authenticiteit

en integriteit van de digitale documenten.

.

.

Nieuws

D SOFT STORIES

D SOFT CLIENT STORIES

Project Spotlight

Klant

Zevij - Necomij

Sector:

Bouw en industrie

D SOFT CLIENT CASES

Bouwen aan langetermijn partnerships

ONZE KLANTEN

Elke klant is  een waardevolle 
langetermijnpartner

bottom of page