Onze producten

doctrails

Mobiele app

appserver

DocTrails is een universeel berichtenplatform. Het platform zorgt voor een automatische en gecertificeerde uitwisseling van berichten tussen verschillende ERP systemen.

D Soft heeft samen Zevij-Necomij een mobiele bestelapp ontwikkeld voor hun aangesloten groothandels.

De AppServer is het centrale gedeelte van de webshopdienst die benaderd kan worden via een WebAPI om gegevens op te vragen voor de Mobiele APP. Met deze app kunnen klanten bestellingen plaatsen bij leveranciers die door DocTrails verder afgewerkt worden.

iSigner

iSigner is een geavanceerde dienst voor digitale handtekeningen. Deze dienst biedt digitale PDF- en XML-handtekeningen in zowel lokale als externe modus. Documenten kunnen worden ondertekend met gekwalificeerde of geavanceerde certificaten die resulteren in gekwalificeerde of geavanceerde handtekeningen overeenkomstig de eIDAS-wetgeving.

 

meer info

innectis

Innectis is een systeem dat zorgt voor het beheer, invullen en ondertekenen van formulieren, in het bijzonder de digitale vrachtbrief. Met de Innectis oplossing kunnen bedrijven in de transportsector een papieren vrachtbrief gedeeltelijk of volledig vervangen door een digitale variant.

meer info

COSIGNO

Snel, gemakkelijk en veilig certificaten van oorsprong digitaal aanvragen en uitreiken.

Deze applicatie garandeert een optimale gebruikservaring op desktop, smartphone en tablet.

meer info

Doczend

DocZend is een webapplicatie specifiek bedoeld om grote bestanden (tot 6 Gigabyte) op een veilige en betrouwbare wijze te verzenden via het Internet.

meer info