top of page

ONZE SECTOREN

Onze oplossingen zijn te vinden in verschillende sectoren

BOUW

Versterk jouw inkooporganisatie met een geoptimaliseerde informatieflow.

Efficiëntie, stiptheid en prijs staan centraal  in de bouw- en installatietechniek. Jouw rol als inkooporganisatie is hierin cruciaal!

Onze diensten zijn specifiek ontwikkeld voor inkooporganisaties en wholesalers in de bouw en installatietechniek.

FOOD/AGRI

Inkoopinnovatie: de basis voor succes in de agri- en foodsector.
 

Met klanten in agri- en foodbranche, snappen wij heel goed de processen en uitdagingen in deze sector. Innovatie, duurzaamheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de pijlers waarop zij zich richten. Elke dag vraagt weer om een enorme inspanning van de keten om de consument van zo vers mogelijke producten te laten genieten, voor de beste prijs. Jouw inkooporganisatie is hierbij de onmisbare schakel!

RETAIL

Innoveren in informatievoorziening in de retail: Je kan niet achterblijven!

Met meer dan 400 klanten in Europa, waaronder veel retailklanten, kennen wij de processen en uitdagingen in deze sector door en door. En dat zijn er nog al wat: digitalisering, hyperpersonalisatie, kwetsbare supply-chains, duurzaamheid, veiligheid en de integratie van digitale en fysieke kanalen zijn de meest voorkomende.

OVERHEDEN

Moderniseer uw informatieprocessen voor meer grip, betere efficiëntie en sturing. 

Bij D Soft begrijpen we dat overheidsinstellingen unieke uitdagingen hebben in het beheren en beveiligen van informatie. Daarom bieden wij gespecialiseerde oplossingen om uw processen te stroomlijnen, papierloos te werken en te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en compliance volgens ISO27001.

bottom of page