DocZend

DocZend is een webapplicatie specifiek bedoeld om grote bestanden (tot 6 Gigabyte) op een veilige en betrouwbare wijze te verzenden via het besloten DocZend-netwerk of via het openbare Internet. Dit is erg handig voor bestanden die ongeschikt zijn voor verzending via e-mail, bijvoorbeeld vanwege de grootte of de gevoeligheid van de informatie.

Eenvoudig en toch veilig

Als input accepteert deze dienst alle mogelijke bestanden en documenten in diverse opmaak, waaronder Word, Excel, PowerPoint, ASCII en PDF. Als output verstuurt een gebruiker e-mailbericht naar de beoogde ontvanger(s) van het bestand. Gebruikers van DocZend hebben ook de mogelijkheid een uploadlink naar iemand anders te sturen. Via deze link is het mogelijk een bestand op te laden in de persoonlijke ruimte van de betreffende gebruiker.

De dienst is eenvoudig in gebruik en omdat het een complete online dienst is, is het installeren van extra software niet nodig. Op de dienst vraagt men een individuele autorisatie aan of een beheerder kan een groep gebruikers zelf beheren met een zogenaamd groepsaccount.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Caroline Martens (caroline.martens@dsoft.be) of belt u ons op +32 (0)9 372 70 41 of +31 (0)85 888 05 27.