Zevij-Necomij is een inkooporganisatie voor de technische groothandel en de ijzerwarenvakhandel. Met een omzet van ruim €500 miljoen is Zevij-Necomij de grootste inkooporganisatie in de branche. Momenteel zijn er zo’n 40 groothandels met in totaal 540 vestigingen in Nederland en België, aangesloten bij Zevij-Necomij.

Zevij-Necomij gebruikt DocFlows om de keten verder te digitaliseren. DocFlows is gebaseerd op Machine Learning-technologie en ingebouwde logica op maat. Elke stap in het proces is bepaald door vertrouwensscores. DocFlows selecteert de kandidaat met de hoogste score en leert van dat proces.

Stap 1

Eerst wordt een inkomend document geclassificeerd. Tijdens deze stap gebruikt DocFlows zijn ingebouwde Machine Learning-algoritmen om de Afzender en Ontvanger te bepalen. Voor nieuwe afzenders heeft DocFlows 5 tot 10 vergelijkbare documenten nodig om de modellen te trainen.

Stap 2

Ten tweede zal DocFlows gegevens uit het geclassificeerde document halen en deze omzetten in een gestructureerd document op basis van de Labeling die in onze modellen is opgeslagen.

Stap 3

Tenslotte zal DocFlows het resultaat evalueren op basis van de gestructureerde vereiste output. DocFlows berekent line-item integriteit, BTW-totalen, en nog veel meer.