IncoNed Installatie (voorheen NiCI, Nederlandse Inkoopcombinatie Installatietechniek) is de inkoopcombinatie voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige installateurs.

Door de inkoop van producten en diensten te bundelen, zorgen hun sectorspecialisten voor scherpe raamcontracten met A-leveranciers voor een heel scala aan productgroepen. Die profiteren op hun beurt van trouwe afnemers en alle partijen hebben voordeel van een gestroomlijnd proces met minder verkoop- en inkoopinspanning. Hun dataplatform maakt het mogelijk om het inkoopproces steeds verder te optimaliseren.

Zij ondersteunen het hele proces, van prijsvergelijkingen tot offertetrajecten, en nemen het desgewenst integraal uit handen.

 

De integratie van de DocTrails oplossing van D Soft was eenvoudig uit te voeren binnen de bestaande ICT infrastructuur van IncoNed (voorheen NiCI) en maakt de uitwisseling van elektronische berichten mogelijk om op een efficiënte en gestructureerde manier.

Berichten kunnen worden afgeleverd via het portaal, X-400 of via de DocTrails connector. In het portaal krijgt de gebruiker een gedetailleerd overzicht van de binnenkomende, uitgaande en foutieve berichten. DocTrails zorgt ervoor dat de elektronische handelsdocumenten worden voorzien van een elektronische handtekening zodat de oorsprong en het uniek zijn is gegarandeerd.