top of page

BOUW - inkooporganisaties

Versnellen van jouw informatiestromen, 
met meer grip op de organisatie

Je inkoop en facturatie moeiteloos stroomlijnen? Onze DocTrails en DocFlows oplossingen versnellen en verbeteren je inkoop- en facturatiestromen, zowel op papier als digitaal. Dit moderniseert je dataverwerking met rijke, actuele informatie en maakt je diensten sneller beschikbaar. Rapportages en inzichten worden nauwkeuriger waardoor je sneller, gerichter en accurater kunt sturen op de organisatie.

Zo krijg je al je leveranciers in het gareel

Met DocTrails zorgen we dat al je leveranciers aansluiten op een digitaal facturatiesysteem. Geen zorgen over correcte data voor rapportages en analyses. We gebruiken hiervoor de beste en meest flexibele Kubernetes technologie. 

 

Waarom D Soft?

Waarom zou je voor D Soft kiezen? Bij D Soft kies je voor onze persoonlijke aanpak. Met ons deskundige team luisteren wij naar jouw uitdagingen en pakken wij deze aan met onze standaard oplossingen, eventueel aangevuld met maatwerk.

We blijven onze oplossingen uitbouwen en innoveren. Hierbij volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen in de markt alsook de wensen van onze klanten en zetten deze om in onze roadmap voor onze oplossingen.

 

We nemen je alle zorgen uit handen met top ondersteuning en een focus op duurzaamheid. 

 

Klaar om met ons te bouwen aan het stroomlijnen van jouw informatieprocessen?

Ontdek hoe we jouw businessprocessen kunnen moderniseren. 

AGRI/FOOD

Meer grip op jouw organisatie door versnelling in data verwerking

Jouw leden verwachten top inkoopcondities, solide betalingsafhandelingen en scherpe onderhandelingen. Om versheid en kwaliteit te garanderen, gaan snelheid, stipte levering en duurzaamheid hand in hand. Jouw informatieprocessen moeten hier op z’n minst goed op aansluiten en liefst nog een stap op voorlopen. Ben jij al zo ver met jouw processen?

 

Meer grip op jouw organisatie door versnelling in dataverwerking

Je inkoop en facturatie moeiteloos stroomlijnen? Onze DocTrails en DocFlows oplossingen versnellen en verbeteren je inkoop- en facturatiestromen, zowel op papier als digitaal. Dit versnelt je dataverwerking en maakt je diensten sneller beschikbaar en rapportages en inzichten nauwkeuriger met actuele informatie waardoor je gerichter kunt sturen op je organisatie.

 

Zo krijg je al je leveranciers in het gareel

In de agri- en foodsector werk je met veel verschillende leveranciers met al evenveel verschillende systemen en documenten. Om de digitale communicatie goed georganiseerd te krijgen waarbij snelheid en performance zijn gegarandeerd, zijn DocTrails en DocFlows de antwoorden op jouw uitdagingen.

Geen zorgen meer over actuele, correcte en volledige accurate data voor real-time rapportages en analyses. 

 

Waarom D Soft?

Waarom zou je voor D Soft kiezen? Bij D Soft kies je voor onze persoonlijke aanpak. Met ons deskundige team luisteren wij naar jouw uitdagingen en pakken wij deze aan met onze standaard oplossingen, eventueel aangevuld met maatwerk.

We blijven onze oplossingen uitbouwen, innoveren. Hierbij volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen in de markt alsook de wensen van onze klanten en zetten deze om in onze roadmap voor onze oplossingen.

 

We nemen je alle zorgen uit handen met top ondersteuning en een focus op duurzaamheid. 

 

Jouw informatiestromen in agri- en foodsector stroomlijnen? 

Ontdek hoe we de informatieprocessen van jouw inkooporganisatie kunnen moderniseren. 

RETAIL

Jouw inkooporganisatie is de onmisbare schakel!

Jouw leden verwachten top inkoopcondities, scherpe onderhandelingen en solide betalingsafhandelingen, maar ook een soepel lopend informatieproces. In de digitaliserende retailmarkt moeten systemen naadloos op elkaar aansluiten. Online winkels versmelten met fysieke winkels, alsook verticale integratie binnen de bedrijfskolom. Voorraadbeheer, informatievoorziening en prijzen worden real-time bijgewerkt. Leveringsinformatie en digitale facturatie moeten efficiënt en accuraat zijn. Is jouw inkooporganisatie al zover?

 

Skip de informatiechaos, overzie jouw processen en krijg meer grip

Loop je geregeld vast door de complexiteit van de supply-chain, data-integratie of leveringsplanning? Transparantie en traceerbaarheid problemen? Elke dag vraagt om grote inspanningen om deze uitdagingen aan te pakken. Hoe pak je dit effectief aan en blijf je voorop lopen? Stop de stress en stroomlijn jouw informatieprocessen met onze oplossingen !

 

D Soft versnelt en verbetert je informatiestromen door de hele keten

Met onze DocTrails en DocFlows maak je inkoop- en verkoopfacturatie sneller beschikbaar en verbeter je rapportages en inzichten. Stuur beter op je organisatie en verhoog je de leveranciers- en klanttevredenheid aanzienlijk.

 

Zo krijg je al je leveranciers in het gareel

Met DocTrails zorgen we dat al je leveranciers aansluiten op een digitaal facturatiesysteem. Geen zorgen over correcte data voor rapportages en analyses. We gebruiken hiervoor de beste en meest flexibele Kubernetes technologie. 

 

Waarom D Soft?

Waarom zou je voor D Soft kiezen? Bij D Soft kies je voor onze persoonlijke aanpak. Met ons deskundig team luisteren wij naar jouw retailuitdagingen en pakken wij deze aan met onze standaard oplossingen, eventueel aangevuld met maatwerk.

We blijven onze oplossingen uitbouwen en innoveren. Hierbij volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen in de markt alsook de wensen van onze klanten en zetten deze om in onze roadmap voor onze oplossingen.

Jouw informatiestromen stroomlijnen? 

Ontdek hoe onze oplossingen jouw informatieprocessen optimaliseren. 

OVERHEID

Wij lossen jouw digitale uitdagingen op!

Stroomlijnen van inefficiënte informatiestromen

De honderden gemeenten die onze oplossingen al gebruiken, hebben enorme stappen gezet in het efficiënt digitaliseren van hun documentenstromen met o.a. DocZend, iSigner, DocTrails, DocFlows. Onze oplossingen worden ingezet bij het afgeven van vergunningen en versturen van grote beveiligde bestanden.

Hierdoor is het mogelijk elke stap in de levenscyclus van een document transparant en volledig te beheren. Niets wordt meer over het hoofd gezien.

Digitaal ondertekenen en identificatie

Digitaal ondertekenen is voor veel overheidsorganisaties nog een uitdaging. Innoveer en voldoe aan de wetgeving volgens de eIDAS verordening en AVG met onze oplossingen DocZend en iSigner. Verstuur documenten veilig met DocZend en laat ze digitaal ondertekenen met iSigner. Hierbij kunnen we zover gaan dat de authentificatie gelijk staat aan de 'handgeschreven' handtekening. Dit kan gelden voor alle officiële documenten en processen in uw organisatie. 

Grip op digitale uitwisseling en connecties

Groeit het aantal verschillende systemen en connectoren je boven het hoofd? Soepele gegevensuitwisseling is niet alleen een interne aangelegenheid. Ook burgers en bedrijven ervaren snelheid en soepele processen als je dit goed op orde hebt. DocConnect koppelt verschillende systemen en applicaties en zorgt voor een soepele, al dan niet een real-time uitwisseling van gegevens tussen afdelingen en externe partijen. Handmatige acties worden voorkomen, informatie wordt nauwkeuriger en sneller toegankelijk / werkbaar. Dit terwijl je de controle behoudt over wie toegang heeft tot welke gegevens.

Duurzaamheid en veiligheid

Bij D Soft streven we ernaar om jouw organisatie te helpen bij de overgang naar een digitale werkomgeving. Integreer met of vervang papieren processen door digitale processen en gebruik volledige data en informatie om niet alleen de operationele efficiëntie te verbeteren, maar ook jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze oplossingen voldoen aan de strengste normen, waaronder ISO27001, om de veiligheid van jouw gegevens te garanderen.

De toekomst met nieuwe regelgeving

E-invoicing is de toekomst van overheidsfinanciën. D Soft is al voorbereid. Jouw organisatie ook? Wij helpen je met onze EDIFACT en Peppol-functionaliteit voor e-invoicing. Tegen 2030 zal digitale facturering de norm zijn. Met onze oplossingen ben je klaar voor de toekomst!

Waarom kiezen voor D Soft?

- Normeringen en compliance: Onze oplossingen voldoen aan de hoogste standaarden, waaronder ISO27001.

- Veiligheid: Beveilig je gegevens en documenten met onze geavanceerde technologieën.

- Duurzaamheid: Werk efficiënter en duurzamer door papierloos te werken.

- Gebruiksvriendelijkheid: Onze tools zijn ontworpen om makkelijk te integreren en te gebruiken binnen bestaande systemen.

- Mogelijkheid voor maatwerk: naast onze standaardoplossingen, denken we met jou mee en passen maatwerk toe waar dit nodig is.

Jouw informatiestromen stroomlijnen?

Ben je klaar om jouw informatieprocessen binnen je gemeente of andere overheidsinstelling te stroomlijnen en de moderniseren en je organisatie klaar te maken voor de toekomst? 

bottom of page