top of page

CUSTOMER CASES

Dankzij DocTrails en DocFlows zijn de interne processen aanzienlijk verbeterd binnen IncoNed.

Voor het bedrijf IncoNed, een bedrijf dat werk uit handen neemt voor deelnemers en leveranciers in verschillende sectoren door inkoop te bundelen, ondersteunen van het verkoop- en inkoopproces. De specifieke oplossingen DocFlows en DocTrails hebben de processen binnen IncoNed verbeterd.

Het omzetten van de PDF-facturen tot een XML-factuur in DocFlows draagt bij aan de volledigheid van het Dashboard van IncoNed. DocTrails zorgt voor een gemakkelijke en snelle manier om EDI-koppelingen met verschillende leveranciers aan te gaan en zo ook de factuurstroom te optimaliseren.

De belangrijkste voordelen van het gebruik van deze oplossingen zijn bijvoorbeeld de verschillende EDI-koppelmethodes die DocTrails bezit. Niet één methode beschikbaar, maar voor ieder wat wils.

Momenteel beschikt IncoNed 5 à 6 verschillende methodes waarmee DocTrails met verschillende leveranciers gekoppeld zijn. Doordat niet alles zelf opgezet en ontwikkeld moest worden, heeft het hele proces IncoNed veel tijd bespaard. 

D Soft recommended!

Wij raden D Soft van harte aan, want alles zit onder één dak wat erg praktisch is. Bovendien is D Soft altijd bereid advies en ondersteuning te geven waar nodig. Tot slot bieden de oplossingen veel verschillende opties aan waardoor het bijna overal wel bij past / te gebruiken is.

Gebruikerservaring met DocTrails en DocFlows

Het omzetten van de PDF-facturen tot een XML-factuur in DocFlows draagt bij aan de volledigheid van ons Dashboard. DocTrails zorgt voor een gemakkelijke en snelle manier om EDI-koppelingen met verschillende leveranciers aan te gaan en zo ook de factuurstroom te optimaliseren.

Beter proces met waardevolle functies

Wederom de verschillende EDI-koppelmethodes maar ook de snelheid waarmee D Soft het ganse proces kunnen opzetten en realiseren.

bottom of page